Soluții naturale de întinerire a pielii!
soluții naturale de întinerire a pielii!

Soluții naturale de întinerire a pielii!



Poți începe lupta împotriva combaterii ridurilor și a semnelor vizibile de îmbătrânire, chiar și atunci, dacă nu dorești să utilizezi produse cosmetice care conțin materiale sintetice. Secretul constă în ingrediente naturale bine alese. Îți voi prezenta cei mai buni agenți naturali de reducere a ridurilor!

Conform opiniei populare, soluțiile naturale împotriva ridurilor se dovedesc a da rezultate la foarte puțini oameni, mei mult, majoritatea nici nu cred în aceste remedii, nu cred că fără intervenții chimice drastice își mai pot păstra aspectul tineresc al pielii. Dar adevărul este că remediile naturale de calitate superioară sunt de neînlocuit, dacă nu îți dorești să utilizezi produse conținând, spre exemplu, derivați de petrol sau silicon. Un alt aspect extrem de important este și regularitatea. Încearcă să îți planifici o rutină de îngrijire a feței, de-a lungul căreia, de cel puțin două ori pe zi, după o curățare în profunzime, aplici produsele cosmetice potrivite. Nu uita gâtul și decolteul, pentru că aici se vor observa, de cele mai multe ori, mai repede semnele îmbătrânirii, decât pe față.
Dar să vedem cei mai buni rejuvenatori naturali ai pielii!

Uleiuri

Dacă până acum nu ai făcut acest lucru, atunci este timpul să începi utilizarea uleiurilor cosmetice, deoarece aceste esențe naturale se revarsă în straturile profunde ale pielii, reumplându-le. Nutrienții, vitaminele, acizii grași și antioxidanții pe care le conțin îți pătrund adânc în piele și redându-i un aspect neted și chiar tonifiat. Aplică uleiurile dimineața și seara pe pielea curată. Câteva picături sunt suficiente, nu trebuie să îngreunezi pielea întregii fețe. Chiar dacă ai piele grasă, tot nu trebuie să renunți la uleiuri, ci să le utilizezi doar seara, pentru ca diminieața să nu îți lucească fața. Îți recomand Elixirul de Lux pentru față Manna, în compoziția căruia își dau întâlnire șase uleiuri într-un mod unic, devenind un ser perfect. Este atât de eficient, încât testele clinice au demonstrat că reduce lungimea și profunzimea ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii, aceasta devenind mai flexibilă și mai fină. Dacă ai utiliza numai un singur ulei, atunci îți recomand uleiul cosmetic de argan Manna, pur 100%, ce reprezintă o alegere desăvârșită și în cazul vârfurilor de păr și a pielii întregului corp.


Apă pură

Mulți oameni uită că una dintre cauzele principale ale îmbătrânirii pielii este pierderea apei. Pielea uscată devine subțire precum o coală de hârtie și se ridează cu ușurință, aproape că se încrețește. Acord atenție ca nu numai pe exterior să îți menții hidratată pielea, ci să consumi și o cantitate suficientă de lichide, iar astfel ai făcut un pas imens către prevenirea îmbătrânirii.


Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță naturală care ajută la legarea apei. Această substanță se regăsește în crema de față Manna pe bază de apă, care conține sodiu hialuronat natural, o sare a acidului hialuronic. Îngrijește-ți pielea în mod regulat cu aceasta! Desigur, nu este suficient pentru a-ți întineri, dacă o vei utiliza doar ocazional, iar astfel, îți sugerez să o întinzi pe pielea perfect curățată, atât dimineața, cât și seara.


Cafea

Pentru a păstra tinerețea buzelor noastre, putem folosi cafea, dar nu ca băutură, aceasta din urmă doar sustrage apa din corp, ci mai degrabă ca și rutină de îngrijire. Adăugă două lingurițe de cafea proaspăt măcinată și un vârf de sare la crema de față Manna. Masează bune buzele și zona din jurul acestora, lasă masca să acționeze timp de 2 minute, apoi clătește cu apă călduță.


+1

Dacă tot vorbim despre soluții naturale de întinerire și regenerare a pielii, trebuie să menționez una dintre cele mai de bază soluții, ce constă din cantitatea potrivită și calitatea somnului. De fapt, folosești în zadar minunatele produse pentru tenul tău, dacă dormi prea puțin. Pielea se regenerează cel mai bine noaptea, procesând efectele nocive ale zilei și dezintoxicând-o. Încearcă să beneficiezi de cel puțin 7, 8 ore de somn pe noapte, iar pielea îți va mulțumi.


Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • noi manne vegane în gama de sortimente - blog

    Noi Manne vegane în gama de sortimente

    Sunt foarte mândră datorită faptului că alte nouă Manne au dobândit certificarea Vegan Society, printre care se numără și trei produse nou-nouțe! Îți voi prezenta cele nouă specialități ce trebuie să facă parte din arsenalul de înfrumusețare al fiecărui vegan.

    Vizualizează
  • 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre statul la plajă - blog

    5 lucruri pe care trebuie să le știi despre statul la plajă

    Puține sunt subiectele despre care se regăsesc mai multe informații controversate, dar printre acestea se numără statul la plajă. Am colectat 5 idei interesante, pentru ca tu să te poți bucura în siguranță de razele strălucitoare și vibrante ale soarelui!

    Vizualizează
  • de ce nu există crema de protecție solară perfect naturală? - blog

    De ce nu există crema de protecție solară perfect naturală?

    Multe dintre voi mă întrebați de ce printre gama de sortimente Manna, nu se numără și o cremă cu factor de protecție. Motivul este simplu: conform stadiului actual al științei și a tehnologiei, nu pot fi produse în mod natural substanțe care să fie atât incolore (ce nu lăsa urme albe pe piele), cât să ofere și o protecție solară formată din minimum două cifre. Iată câteva informații din culise și eventuale soluții!

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Adina
    • 21-10-2019 09:32

    Multumim pentru articol!
    As avea o intrebare: seara se pot folosi impreuna elixirul si crema de fata? De exemplu prima data sa fie aplicat elixirul, iar apoi crema de fata, sau ar fi prea mult?
    Multumesc!

    • Adina
    • 21-10-2019 09:32
    • avatar
      • Andrea Varga-Darabos
      • 25-11-2019 12:03

      Dragă Adina,

      Din produsele naturale 100% nu se poate face exces, așadar, poți folosi ambele produse, pe rând. Îți doresc să te bucuri la maxim de efectele minunilor-cerești alese.

      Cu drag,

      • Andrea Varga-Darabos
      • 25-11-2019 12:03

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe