Noi Manne vegane în gama de sortimente
noi manne vegane în gama de sortimente

Noi Manne vegane în gama de sortimente



Sunt foarte mândră datorită faptului că alte nouă Manne au dobândit certificarea Vegan Society, printre care se numără și trei produse nou-nouțe! Îți voi prezenta cele nouă specialități ce trebuie să facă parte din arsenalul de înfrumusețare al fiecărui vegan.

Pentru mine, veganismul nu este o febră la modă, ci un stil de viață. Mă cunoașteți deja, dacă ceva este important pentru mine, atunci iau totul foarte în serios și îmi dedic fiecare aspect al vieții mele. Produsele vegane, fără ingrediente de origine animală, netestate pe animale au devenit pasiunea mea. Scopul meu este ca Manna să reprezinte alegerea numărul unu pentru toți veganii și simpatizanții, dar eu îți recomand tot Manna, chiar dacă abia ai pășit în lumea veganismului și a cosmeticelor naturale.

Ce înseamnă veganismul în rândul produselor cosmetice? Faptul că ingredientele sunt exclusiv de origine vegetală, adică nu conțin, spre exemplu miere sau produse lactate sau alte grăsimi sau extracte de origine animală. Desigur, indiferent de dieta ta și stilul de viață, cosmeticele naturale nu îți vor face decât bine, totuși vorbim despre pielea ta. În plus, produsele Manna sunt realizate din ingrediente 100% pure, pe bază de plante, fără substanțe chimice.

Iar acum, să vedem cele mai noi certificări vegane ale minunățiilor Manna, printre care se numără și nou-nouțele noastre surprize, cele trei noi produse Manna pentru îngrijirea părului.


1. Șampon natural pentru păr vopsit

Dacă până în prezent, nu ai îndrăznit să folosiți un șampon natural pentru părul, deoarece este vopsit și te temi că îți vei pierde intensitatea culorii, atunci te anunț că noul șampon Manna, special conceput pentru părul vopsit, nu dor că îți curăță firele în mod eficient, dar este blând cu părul tău și îți înmoaie podoaba capilară vopsită.


2. Balsam natural pentru păr vopsit

Această noutate vegană este o adevărată specialitate în gama de sortimente Manna. Părul tău sensibil, vopsit este aproape reînnoit în timp ce absoarbe ingredientele nutritive.


3. Spray intens-regenerator și reparator pentru păr cu ulei de argan

Secretul podoabei capilare radiante și strălucitoare constă din Spray-ul intens-regenerator și reparator pentru păr cu ulei de argan, ce regenerează, înmoaie părul, ba mai mult, îmbunătățește structura acestuia!


4. Săpun Floare de nufăr

Acest săpun în nuanțe de marmură roz, datorită argilei de aceeași culoare, îi oferă pielii tale o îngrijire minunată și arată delicios. Aroma sa dulce-proaspătă, florală, datorită Salviei sclarea, bergamotei și ylang-ylang îți va da dependență.


5. Săpun exfoliant cu sâmburi măcinați de caise

O specialitate de săpun bogat în ulei de caise și pudră de sâmburi măcinați de caise, cu aromă citrică, ce îți exfoliază ușor pielea, în timp ce uleiul din sâmburi de caise te mângâie, ca și cum ți-ai răsfăța pielea cu ulei cosmetic.


6. Săpun cu mandarină

Această minune de săpun, dulce-citric, îți readuce o rază de soare și un strop de veselie în ritualul de îmbăiere. Specialitatea realizată din ulei de cocos, ulei de măsline și ulei esențial de mandarină pur 100%, te retrimite pe meleagurile copilăriei.


7. Unt de caise

Pielea ta uscată și sensibilă va absorbi aproape instantaneu untul bogat obținut dintr-un amestec de ulei pur din sâmburi de caise și unt fin de shea. Un răsfăț perfect pentru lunile de vară.


8. Unt de macademia

Unt exotic emolient și hidratant pentru întregul corp, lipsit complet de uleiuri esențiale și care îngrijește în profunzime cea mai sensibilă și uscată piele. Secretul constă din uleiul presat la rece din nuca de macademia și untul pur de shea.


9. Spumă de corp Manna cu unt de shea, uleiuri esențiale de portocală și cuișoare

În această cremă-spumă bogată, uleiul exotic de cocos, uleiul mătăsos de susan și catifelatul unt de cacao îmbrățișează uleiurile esențiale 100% pure de cuișoare și portocale. Crema-spumă evocă celebrarea intimă a zilelor mai reci. Începând cu toamna, din gama de sortimente Manna, o vei putea adăuga din nou în coșul tău de cumpărături.

Poți observa precum noutățile vegane Manna te răsfață din cap și până în picioare. Oferă-ți un pic de „me time” și afundă-te în minunata lume ale celor mai recente produse vegane. Bucură-te de atingerea texturilor delicate, moi, care îți mângâie pielea, în timp ce aromele divine ale acestora îți vor liniști sufletul!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre statul la plajă - blog

    5 lucruri pe care trebuie să le știi despre statul la plajă

    Puține sunt subiectele despre care se regăsesc mai multe informații controversate, dar printre acestea se numără statul la plajă. Am colectat 5 idei interesante, pentru ca tu să te poți bucura în siguranță de razele strălucitoare și vibrante ale soarelui!

    Vizualizează
  • de ce nu există crema de protecție solară perfect naturală? - blog

    De ce nu există crema de protecție solară perfect naturală?

    Multe dintre voi mă întrebați de ce printre gama de sortimente Manna, nu se numără și o cremă cu factor de protecție. Motivul este simplu: conform stadiului actual al științei și a tehnologiei, nu pot fi produse în mod natural substanțe care să fie atât incolore (ce nu lăsa urme albe pe piele), cât să ofere și o protecție solară formată din minimum două cifre. Iată câteva informații din culise și eventuale soluții!

    Vizualizează
  • rețete de îngrijire a pielii la domiciliu, pe bază de lavandă! - blog

    Rețete de îngrijire a pielii la domiciliu, pe bază de lavandă!

    Aroma lavandei reprezintă simbolul verii, o plantă minunată, bogată în uleiuri esențiale care încântă simțurile și ne înfrumusețează. Îți voi arăta câteva rețete minunate la domiciliu, a căror realizare te va relaxa, iar pielea ta va fi recunoscătoare pentru efectele sale!

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe