Manne versatile și economice partea 1: unturile de shea
manne versatile și economice partea 1: unturile de shea

Manne versatile și economice partea 1: unturile de shea



Versatilitatea Mannei provine în principal din ingredientele 100% naturale. La Manna folosim doar ingrediente în cazul cărora suntem convinși de valoarea acestor de neegalat. Atenția acordată întregului proces de producție (și abordarea zero waste) contribuie, de asemenea, la modul economic al Mannei. Chiar și în timpul producției, nu împovărăm mediul în mod inutil și, de asemenea, ne asigurăm că poți înlocui cu ușurință mai multe produse de îngrijire a pielii și cosmetice cu o singură Mannă.

În seria noastră, îți prezentăm produsele Manna universale. Protagoniștii primei părți sunt unturile de shea recent reînnoite!

Comoara africană cu o mie de fețe, untul de shea


Untul de shea sau untul de karité este unul dintre cele mai comune și mai iubite ingrediente ale Mannei. Deoarece este presat din nuca arborelui de shea originar de pe continentul african, mai este numit și aurul Africii. Poate că nu este atât de surprinzător dacă spunem că este cu adevărat o comoară, deoarece poate înlocui atât de multe lucruri în baia ta.

La produsele Manna folosim unt de shea artizanal, realizat manual, care este prelucrat cu grija deosebită și cu o tehnologie unică de producție termocosmetică fără procese chimice.

În familia Shea Variations, regăsești mai multe tipuri de unt de shea. Fiecare este pur, natural, 100% vegan și totuși cu o personalitate distinctă. Unele conțin doar unt de shea, în timp ce altele au fost îmbogățite cu uleiuri esențiale sau alte unturi valoroase. Unele dintre acestea cuceresc inimile Mannei întocmai pentru că nu au un miros caracteristic (sau se evaporă rapid), iar unele dintre ele sunt deosebite datorită uleiului esențial natural adăugat.

Însă ce au cu siguranță unturile de shea Manna: le poți folosi pentru a-ți îngriji pielea din cap până în picioare, sunt aproape universale.


La ce poți folosi unturile de shea?


  • Cosmeticele cu shea sunt produse fermecătoare, ce îți oferă zece minute de lux pe zi, atunci când nu faci altceva decât îți îngrijești pielea. După cum obișnuiesc Zânele să spună, în acele momente te poți bucura de atingerea naturii pe pielea ta. După baie, masează untul de shea pe pielea încă umedă. Pe baza experienței, se absoarbe ușor.


  • Poți folosi untul de shea ca și produs de îngrijire a feței pe timp de zi, dar și ca cremă de noapte, deoarece este excelent la hrănire și regenerare. Poate fi folosit pe aproape toate tipurile de piele, inclusiv pe piele normală, uscată, matură, sar și predispusă la acnee. Mai mult, se potrivește perfect și în cazul în care pielea ta are proprietăți caracteristice mai multor tipuri. Aceasta poate fi, spre exemplu, pielea predispusă la acnee, dar uscată.


  • Poți înlocui complet loțiunea de corp cu untul cremos de shea. Nu există aproape nicio parte a corpului tău unde să nu aibă un efect de răsfăț. (Ai grijă însă, să nu pătrundă în ochi sau gură și nu îl utiliza în zonele intime.)


  • Poți apela cu încredere la untul de shea după plajă, chiar și în cazul arsurilor solare. Este recomandat să te bucuri de soare cu moderație, dar dacă problema s-a ivit deja, atunci untul de shea va calma oarecum pielea arsă. Dar îl poți folosi și după înot sau baie pentru a reduce efectul de uscare al clorului sau al apei sărate și al soarelui.


  • Unt de shea pentru păr? Da, untul de shea poate acționa și ca balsam de păr! Vârfurile tale uscate vor adora untul de shea moale, cremos și ușor de aplicat și poți renunța la și mai multe produse cosmetice în acest fel.


  • Conceptul de „cap până-n picioare” are cu adevărat sens atunci când îți dai seama că untul de shea este ideal și pentru pielea uscată a călcâielor, tălpilor și picioarelor. Simte-te liberă să îl aplici și în acest scop și nu vei avea nevoie de o cremă separată pentru călcâie sau picioare.


  • Multe cliente Manna folosesc untul de shea special ca și cremă de mâini pentru a îngriji pielea brațelor și a mâinilor. Te-ai săturat de mâinile uscate? Sarcina ta este simplă, păstrează întotdeauna în geantă un unt de shea Manna!


  • Untul de shea multifuncțional este excelent pentru întreaga familie: soții îl pot încerca după bărbierit, copiii după baie sau înot.


  • Și nu în ultimul rând: unturile de shea sunt perfecte ca și cadouri. Mulțumită cutiei festive Manna Shea, le poți prezenta celor dragi, drept cel mai intens miracol de îngrijire a pielii din natură.

Cum să alegi dintre unturile Shea Variations Manna?

Crede-mă, în funcție de numele lor, ingredientele lor și designul recipientului, vei simți care se potrivește personalității tale! Cu toate acestea, fiind că pielea fiecăruia este diferită, nu uita să citești informațiile importante de pe spatele fiecărui recipient de shea. Spre exemplu, dacă pielea ta este foarte sensibilă, atunci untul de shea organic Manna fără uleiuri esențiale este alegerea perfectă pentru tine. Dacă prezinți alergie la nuci, arahide sau latex, testează untul pe încheietura mâinii înainte de utilizare (a oricărui unt de shea).

Există și un mic truc pentru a păstra corect untul de shea Manna: deoarece textura acestuia se întărește deja la 20 de grade, iar tu îți dorești să devină mai ușor de aplicat și întins, atunci pune-l în apă caldă timp de câteva minute!

Ai încercat deja unturile de shea? Ce ai înlocuit cu acestea? Povestește-mi!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe