Manna va avea grijă de tine și în 2023!
manna va avea grijă de tine și în 2023!

Manna va avea grijă de tine și în 2023!Există lucruri în lumea Mannei pe care ne-am putut baza cu încredere, în 2022. Așa este încrederea înălțătoare pe care ne-o oferă clientele Manna și așa este însăși natura, care servește drept sursă inepuizabilă de inspirație pentru Manne noi (și în continuă reînnoire).

Au existat însă și influențe externe și evenimente care au sosit pe neașteptate și, în cel mai bun caz, ne-a adaptat la acestea, văzând posibilitatea speranței, sau măcar partea bună a situațiilor negative.

Privește cu mine înapoi către 2022 și vezi ce îți poate aduce 2023 ca și clientă Manna!


Ne pasă de pielea ta și de portofelul tău


Nu există nicio îndoială că 2022 a fost un an plin de incertitudini și încercări pentru noi toți. Răsfățul și îngrijirea oferite de produsele Manna naturale, ecologice și prietenoase cu animalele, vor rămâne un punct sigur pentru tine.
Poți fi sigură că ne va păsa în continuare de tine și în 2023, deoarece este important pentru noi modul în care Tu te simți și cu ce provocări te confrunți.

Datorită ingredientelor valoroase, 100% naturale, îți putem oferi Manne versatile și economice, care pot înlocui mai multe produse cosmetice din baia ta. De asemenea, acordăm atenție și portofelului tău cu oferte grozave. În 2022, am avut o promoție în cadrul căreia am pus un indicator de stop în fața inflației, dar și una în care am zburat produsele Manna în timp, direct la prețurile medii din 2015. Va merita să urmărești în continuare pagina noastră, scrisorile și postările mele, pentru că și în 2023 ne vom strădui ca banii tăi să valoreze mai mult decât Manna!

Te-am surprins cu o veste grozavă


Pe lângă predictibilitatea sa, natura se schimbă în mod constant, arătând noi fețe. Zânele harnice din culisele Mannei văd și acest ciclu neîncetat ca inspirație. În 2022, am prezentat multe produse noi, dar am reînnoit și vechi favorite, care pot cuceri astfel noi inimi.
  • Printre altele, ne-am putut bucura împreună de astfel de noutăți impresionante precum familia Manna PRO, care leagă în mod unic lumea cosmeticelor naturale cu serurile moderne axate pe ingrediente active; precum și familia Manna Pre și Perfect Aging, care celebrează frumusețea fără vârstă, fără stres.
  • Colecția de săpunuri Balaton și colecția săpunurilor de Crăciun, evocând arome și stări legendare, au făcut ca visele multora să devină realitate (inclusiv ale noastre).
  • Stelele perene ale Mannei, precum unturile de shea, au fost și acestea reînnoite. Ambalajul și numele lor au renăscut, iar odată cu acestea și filozofia shea a urcat pe noi culmi. Untul de shea nu mai este doar pentru îngrijirea pielii, ci o experiență minunată, îndeplinită. Un lux de care te poți bucura în fiecare zi, chiar și în 2023!


Ajutorul nu ar fi fost la fel fără tine


Transmitem iubirea pe care o primim de la clientele Manna celor care au nevoie, sub forma diferitelor tipuri de sprijin. Am putut ajuta persoanele fără adăpost, cu sprijinul lucrării Serviciului de Caritate Baptist, ne-am gândit la refugiații războiului din Ucraina și am ajuns la persoanele în vârstă prin Serviciul Catolic pentru Bătrâni. Am adus bucurie în mai multe grădinițe și școli prin donațiile noastre de săpun. Pot spune cu mândrie că ne vom continua misiunea de a ajuta și în noul an.


Alege și în 2023, îngrijirea cosmeticelor fără chimicale Manna, pe bază naturală!


Sloganul dezvoltării este și el pe steagul nostru (și va rămâne acolo). Contează ca pielea ta să primească îngrijirea pe care doar Manna pe bază naturală o poate oferi. De aceea ținem pasul cu vremurile și creăm rețete care îmbină tendințele moderne cu lumea cosmeticelor naturale. Continuăm să nu facem compromisuri, ne angajăm să fim vegani și fără chimicale. Afirmațiile noastre sunt certificate de cele mai prestigioase organizații internaționale de cosmetică naturală; precum BDIH Cosmos din Germania sau Cruelty Free International din Anglia.

Promit că în 2023 vei beneficia în mod regulat de Manne noi sau reînnoite și super oferte, iar prin acestea relația dintre tine și noi va deveni și mai strânsă. Doar știi deja: Manna este un brand de cosmetice căruia îi pasă de Tine!

Ce îți dorești în 2023? Spune-le celorlalte cliente Manna în comentariu!

Ți-a plăcut articolul? Împărtășește-l cu prietenii și cunoscuții tăi, pentru a-l citi și aceștia

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe