Îngrijirea profesionistă a pielii bărbaților
Îngrijirea profesionistă a pielii bărbaților

Îngrijirea profesionistă a pielii bărbaților



Te-ai gândit vreodată să-i răsfeți pe membrii de genul masculin ai familiei cu produse cosmetice naturale? Produsele tale favorite Manna au grijă și de pielea lor. Îți arăt care este cea mai bună alegere pentru bărbați din gama de sortimente Manna!

În contextul produselor cosmetice Manna, ne referim de cele mai multe ori la femei, deși îngrijirea feței și corpului este extrem de importantă și în cazul bărbaților, deoarece în perioada vremii reci de toamnă, vântoasă, pielea lor la fel devine aspră, iar porii pielii lor se pot înfunda cu ușurință. Totodată, bărbieritul regulat este un plus pentru care necesită atenție și îngrijire deosebită. Bineînțeles, între pielea femeilor și a bărbaților există diferențe. Pielea bărbaților este mai groasă și în general mai uleioasă, de aceea nu e deloc indiferent ce produse utilizează.

Iată cele mai bune 4 Manne, cu care îi poți surprinde pe bărbații din familia ta în lunile de toamnă!

Vei vedea, vor fi un mare succes, iar Ei vor deveni la fel de pasionați de Manna, precum doamnele și domnișoarele. Partea cea mai frumoasp este că poți împrumuta de la ei specialitățile Manna, oricând. Să vedem articolele esențiale pentru îngrijirea pielii bărbaților.

Exfoliant Manna - Cocos ras deshidratat, mac, sare de mare

Celulele moarte și impuritățile trebuie eliminate în mod regulat și de pe suprafața pielii bărbaţilor, dar nu oricum, ci cu masaj blând, iar în acest caz, cea mai potrivită este utilizarea unui exfoliant. Dăruiește-i cel mai nou exfoliant Manna, printre ingredientele căruia găsești comori precum sarea de mare, cocos ras deshidratat, semințe de mac, sare de Epsom, ulei de cocos virgin și de migdale dulci. Ar putea fi, la fel de bine, chiar și ingredientele unei prăjituri delicioase, dar crede-mă că se va bucura de aceste cadouri mai mult decât de o tavă cu prăjituri cu mac. Cele patru tipuri de abrazive îi vor revigora simultan pielea, iar aroma răcoroasă, mentolată îi va conferi p stare de bine!

Săpun pentru ras cu cedru

Dacă de abia se familiarizează cu cosmeticele naturale, îți sugerez să-i oferi acest săpun perfect pentru bărbierit. Săpunul pentru ras cu cedru, cu ulei esențial de eucalipt, aduce parfumul purității și al prospețimii pentru bărbați, în plus este și foarte alunecos, iar astfel, chiar și un aparat de ras neascuțit va aluneca ușor peste firele rebele. Ingredientele din plante și un parfum pur, cu caracter, vor pătrunde imediat în inimile bărbaților. În plus, acesta poate înlocui mai multe produse, deoarece nu va mai necesita spumă de ras, aftershave, dar e perfect și pentru baie. Poți face experiența și mai fantastică dăruindu-i balsamul after-shave cu cedru. Un duo conceput special pentru îngrijirea pielii bărbaților.

Săpun COCO sare

Săpunul COCO sare a devenit aproape o legendă în gama de sortimente Manna, însă nu întâmplător. Îl recomand în special bărbaților, datorită efectului său ușor exfoliant și a atingerii excepționale de sare marină ce este perfectă pentru îngrijirea pielii puțin mai groase. După duș, oferă o senzație de curat, de îngrijire completă, de prospețime. Poate fi introdus și în rutina de spălare a feței de dimineață. Pielea bărbaților se poate încărca la fel de ușor precum pielea femeilor, porii se pot înfunda și la ei, iar acest lucru duce la apariția punctelor negre, a coșurilor și inflamațiilor.

Unt de shea organic din Ghana

Majoritatea bărbaților se feresc de loțiuni de corp sau creme pentru față, ei temându-se în special de eventualul parfum pe care acestea l-ar putea emana și care, în cele din urmă, ar „ajunge” pe ei. Scopul bărbaților în general este să evite parfumurile „feminine” sau ca pielea lor să strălucească. Atât untul de shea organic din Ghana, cât și untul de shea Premium sunt realizate din miezul nucii de shea, iar parfumul lor inconfundabil de crud, de neutru, este perfect pentru bărbați. Ajunge un strat subţire pe părţile mai uscate.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Diana
    • 14-11-2018 21:07

    Am fost plăcut impresionată încă de la deschiderea coletului! Atenția la detalii, scrisoarea, produsele atent și potrivit ambalate au făcut o impresie extraordinară! Înca nu am mult timp de când le folosesc, dar calitatea se cunoaște de la primul contact! Felicitări!

    • Diana
    • 14-11-2018 21:07
    • avatar
      • Andrea Varga-Darabos
      • 26-11-2018 15:28

      Dragă Diana,

      Îmi face deosebită plăcere să citesc rândurile tale. Mă bucură nespus că stilul Manna este pe placul tău și îți doresc să te bucuri la maxim de fiecare Mannă-cerească aleasă în parte. Îți mulțumesc pentru fidelitate și pentru că ai ales Manna. Te reaștept cu mare drag!

      • Andrea Varga-Darabos
      • 26-11-2018 15:28

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe