Iată cum să te dezodorizezi în mod natural!
iată cum să te dezodorizezi în mod natural!

Iată cum să te dezodorizezi în mod natural!În zilele noastre, gama de produse cosmetice naturale este din ce în ce mai largă și mai diversă.

Cu toate acestea, mulți oameni ce confruntă cu găsirea deodorantului natural și aromat potrivit. Antiperspirantele convenționale, eficiente în combaterea mirosurilor neplăcute, conțin adesea săruri de aluminiu și alte substanțe chimice. Ne-am întrebat cum am putea fii de ajutor în acest sens și am găsit soluții eficiente - fă cunoștință cu deodorantul parfumat Manna! 😊

Cremos și adorat de către fanele Manna

Desigur, și aici m-am străduit să obțin calitatea obișnuită fără compromisuri. Așa că am cerut ajutor de la bunul și vechiul nostru prieten, untul de shea, care este responsabil de textura cremoasă a deodorantelor noastre cremă și de hidratarea corespunzătoare. Ce trebuie să știi despre acesta: aceste deodorante nu conțin săruri de aluminiu, deci nu inhibă transpirația, ci doar te ajută să îți menții un miros proaspăt. Inhibarea transpirației nu este nicidecum un lucru sănătos, deoarece corpul nostru excretă și elimină multe substanțe inutile și dăunătoare prin pielea noastră. În schimb, pielea ta va intra în contact doar cu ingrediente delicate, blânde - dar trebuie să adaug că, la fel ca toate produsele, și ingredientele naturale din compoziția cosmeticelor Manna pot provoca alergii, hipersensibilitate, așadar îți recomand să faci un test de alergie înainte de prima utilizare.

Poți încerca deodorantele noastre cremă în trei variante parfumate: pentru persoanele cărora le plac mirosurile picante, lemnoase, pure (și pentru bărbați), vă recomand Deodorantul cremă cu lavandă și arbore de ceai. Deodorantul cremă cu geranium și ylang-ylang te va încânta cu o aromă proaspătă și dulce, în timp iubitorii de arome picante și florale vor fi încântați de Deodorantul cremă cu geranium și rozmarin. De asemenea, m-am gândit și la persoanele a căror piele este extrem de sensibilă sau cărora nu le plac deodorantele parfumate (pentru că, poate, folosesc propriul parfum), deoarece acestea pot opta pentru Deodorantul cremă fără parfum pentru piele sensibilă, realizat fără uleiuri esențiale și ce se bazează pe o rețetă ușor diferită.

Desigur, toate cele patru deodorante-cremă sunt vegane și netestate pe animale. Deodorantele noastre au primit și prestigioasa certificare Cosmos Natural.

Alternativă în sticluțe

Ei bine, există persoane cărora nu le place textura cremoasă a deodorantelor manuale sau se confruntă cu probleme la aplicarea acestora (ceea ce se poate face cu un deget sau o spatulă), iar pentru ele am creat deodorante roll-on, disponibile în aceleași variante de arome precum cele cremă, inclusiv varianta inodoră.

Deoarece îmi place să susțin efectul produselor noastre cu teste obiective, am supus și deodorantele noastre roll-on, testelor de laborator independent. Studiile au arătat că aceste deodorante neutralizează mirosurile în timp ce hidratează și hrănesc pielea, dar nu sunt iritante.

Un alt avantaj este că le-am turnat în sticle, astfel încât și ambalajul lor este ecologic.

Parfum seducător

Știi deja cu câtă bucurie îmi răsfăț fanele Manna, de aceea m-am tot gândit cum aș putea crea ceva special care să ofere un răsfăț pur și excepțional, dar nu neapărat pentru îngrijirea pielii, ci doar pentru a emana un parfum seducător și o stare minunată de bine. Am găsit soluția.😊

Știu că multor oameni le place să folosească parfum, dar nu le plac ingredientele agresive, mirosurile puternice și intruzive. Dacă și Tu simți la fel, atunci te afli în locul potrivit: parfumurile-cremă Manna te vor impresiona!😊

Poți alege dintre trei parfumuri pentru se potrivi personalității sau stării tale de spirit: parfumul cremă Manna Spice up your senses a fost creat pentru o personalitate efervescentă - emană un parfum intens condimentat, plin de viață. Parfumul cremă Shine your inner light, te va învălui într-o aromă romantic, dulce, florală, dar proaspătă. Parfumul cremă It is time to pamper yourself s-a născut pentru a cuceri - este senzual și incitant.

Pentru a-și dovedi siguranța, au fost trimise și acestea și la un laborator independent și, conform testelor rezultate, nu au provocat iritarea pielii. Desigur, reține că, dacă prezinți alergie la anumite uleiuri esențiale, atunci citește în prealabil lista ingredientelor, există și substanțe alergenice listate acolo - dar, indiferent, este întotdeauna o idee bună să efectuezi un test cutanat înainte de prima utilizare.

Toate cele trei parfumuri cremă au primit, de asemenea, certificarea Cosmos Natural, pe lângă obișnuita emblemă Vegan și Cruelty Free.

Întrucât aromăm parfumurile noastre cu uleiuri esențiale și nu le adăugăm substanțe sintetice, așteaptă-te ca parfumul lor să nu fie la fel de puternic, efectul lor nu este la fel de durabil ca parfumurile din ingrediente sintetice - dar acest lucru demonstrează că protejează pielea și sunt naturale. Poți lua cu tine oriunde micuțele recipiente colorate din aluminiu și le poți folosi dacă este necesar, în cazul în care nu mai simți parfumul suficient de intens.

Care este (va fi) parfumul tău preferat Manna?

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe