Iată cum să îți fii tu însăți cea mai bună prietenă
iată cum să îți fii tu însăți cea mai bună prietenă

Iată cum să îți fii tu însăți cea mai bună prietenă



Cu toții avem nevoie de unul sau mai mulți prieteni buni. De cineva în care putem avea întotdeauna încredere, care ne ascultă și este alături de noi la bine și la greu. Poți fi tu propria ta prietenă și îți voi spune cum să o faci.


Am observat că iubitoarele Manna știu mai bine decât oricine, ce anume au nevoie și le trebuie atunci când vine vorba despre frumusețea pielii sau părului lor. Preferă în mod deliberat îngrijirea frumuseții și curățarea naturală, fără substanțe chimice și aleg cu certitudine dintre produsele Manna cu care s-au obișnuit.

Este de înțeles, întrucât își doresc tot ce este mai bun pentru sine, vor să se autoprotejeze, dar și pe membrii familiilor lor, de efectele negative imprevizibile ale substanțelor chimice și ale ingredientelor artificiale care se regăsesc în compoziția multor produse cosmetice.

Dar de ce stau lucrurile așa? De ce sunt iubitoarele Manna, puțin mai conștiente decât alții?

Eu cred că, deoarece o adeptă Manna este în același timp și cea mai bună prietenă a ei înseși - sau cel puțin a pornit pe drumul către cunoașterea de sine.

Pentru nimeni altcineva nu poți fi la fel de importantă ca pentru tine înseți. Ideea de autoîmprietenire poate părea ciudată, dar gândește-te la următorul aspect: ți s-a întâmplat vreodată să rămâi surprinsă de o decizie pe care ai luat-o sau de o propoziție rostită în mod neașteptat? Putem fi și suntem cu mai mult decât ceea ce experimentăm în graba noastră zilnică.

Încearcă în Noul An, să te autocunoști mai bine, astfel încât să îți poți găsi mai ușor Manna care ți se potrivește.

Iată cum să te apropii de tine însăți (și de Manne):

  • Lasă-te uimită de micile frumuseți ale vieții. Privește prin jurul mediului tău, ca și cum l-ai vedea pentru prima dată. Încearcă să îți articulezi sentimentele legate de mobilier, de decor, culori, plante. Cum te fac să te simți? Cum va deveni starea ta de spirit? Vocea interioară minte rar, încearcă să o ademenești să îți vorbească, cât de des posibil. Dacă o asculți, atunci vei putea decide cu ușurință, ce fel de ulei esențial să alegi: de exemplu, de lămâie sau de lavandă. Pentru început, descoperă ce spune floarea ta preferată despre tine!

  • Enumeră ce principii și obiective sunt deosebit de importante pentru tine în ceea ce privește îngrijirea propriei frumuseți și a gospodăriei. Nu o poți suporta dacă se crează deșeuri inutile? Te supără multitudinea de ambalaje sintetice? Ești adepta unei gospodării minimaliste și te-ai înconjura cu cât mai puține obiecte posibil? Dacă știți exact ce anume îți dorești, atunci nu va fi posibil să iei decizii neautentice.

  • Promite-ți că îți vei aloca timpul necesar ție însăți. Acest lucru nu implică o activitate pe care oricum trebuie să o întreprinzi, pe care o faci din obligație (curățenie, spălat de rufe/vase). Momentele petrecute în solitudine ar trebui să fie festive, alese în mod voit și vesele. Indiferent care este programul, ar trebui să constea numai din distracție, să fie un program care nu te forțează la ceva anume, ceea ce nu este o obligație, ci doar plăcere nevinovată. Un film la cinema, citit, o plimbare? Tu știi!

  • Evaluează și nevoile reale ale pielii tale. Cert este că pielea ta se schimbă constant. De-a lungul anilor, modificările hormonale, aportul de lichide și mediul extern influențează întru-totul starea ta de sănătate și a pielii tale. Este posibil ca acum câțiva ani să fi fost uscată, iar acum mai degrabă deshidratată. Este o diferență infimă, însă contează foarte mult! (Dacă nu știi cum este pielea te, atunci completează testul nostru de tipul de piele). Dacă stai bine cu autocunoașterea, atunci vei alege o Mannă potrivită tipului tău de piele. Pe această pagină, am enumerat produsele Manna în funcție de tipul de piele, așadar, dacă nu le-ai observat încă, atunci poți începe să le cunoști.

Dacă începi noul an fiind cea mai bună prietenă a ta, atunci nici recompensa ta nu trebuie ratată. Mulțumită autocunoașterii, te poți elibera ce ceea ce consta dintr-o povară până acum și cu ajutorul răsfățului, poți preschimba alegerile forțate pe care le-ai făcut până acum, într-unele de-a dreptul plăcute.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe