Gene lungi în mod natural!
gene lungi în mod natural!

Gene lungi în mod natural!



Gene bogate și lungi, care atrag atenția asupra ochilor strălucitori și conferă privirii adâncime. Acesta este visul fiecărei femei, nu întâmplător. Genele frumoase sunt un simbol al feminității și senzualității. Îți arăt cum poți stimula creșterea genelor, în mod natural!

Ochiul este oglinda sufletului - spune vechea zicală și, de aceea, femeile consideră un aspect foarte important evidențierea genelor, în fiecare cultură, întrucât genele frumoase nu numai că încadrează armonios ochii, dar și avantajează ochii. În plus, genele lungi și bogate, precum și părul lung și bogat, reprezintă aspecte asociate cu sănătatea.

Genele false au devenit la modă în zilele noastre, chiar și prea intens, dar trebuie să știi îți poți îmbogăți și crește în mod natural genele, iar aceste mici trucuri nu servesc doar în scopuri estetice, ci le și hrănesc în profunzime.


Ulei de ricin

Este posibil să fi auzit de acest ulei în ceea ce privește îngrijirea părului. Ajută excelent și stimulează creșterea părului și este o soluție complet naturală: prețiosul ulei, un adevărat elixir pentru genele subțiate și rărite, se presează la rece din semințele plantei de ricin. Datorită conținutului său de vitamina E, acest ingredient natural previne deteriorarea suplimentară a firelor.


Ulei de cocos

Uleiul de cocos este un ulei universal pe care îl poți utiliza atât la gătit, cât și la înfrumusețare. Este un ulei bogat, plăcut, bogat, de asemenea, în vitamina E și pur în stare lichidă, cu o atingere mătăsoasă. Îți recomand ca, pentru gene să nu folosești același ulei ca în bucătărie. Dacă îți dorești o specialitate cu adevărat naturală, 100% pură, atunci încearcă cerescul-aromat ulei organic de cocos Manna extravirgin.


Ulei de migdale dulci

Un ulei delicios de aromat, magic și mătăsos, pe care aproape că îl vor soarbe genele tale firave și uscate. Poți regăsi această specialitate catifelată de ulei galben-pal și în gama de sortimente Manna! Bogat în acizi grași omega-9, acid linoleic și vitamine, pentru o frumusețe radiantă.


Ulei de argan

Cunoscută și sub denumirea de „aur marocan”, această comoară exotică este un ulei mătăsos, catifelat, bogat în vitamina E și acizi grași nesaturați. Încearcă uleiul cosmetic Manna de argan, o specialitate naturală presată la rece, ce ascunde toate valoroasele comori ale plantei.

Poți încerca toate uleiurile de mai sus, dar este în regulă și dacă vrei să experimentezi câte unul pe rând. Pune o linguriță de ulei sau câteva picături din fiecare într-un mic recipient. Apoi, umezește ușor o dischetă demachiantă și poziționeaz-o sub linia genelor inferioare. Acest lucru este necesar, pentru a evita ca uleiul să pătrundă în ochi, atunci când vei clipi. Folosind un bețișor pentru urechi, aplică uleiul cu grijă pe gene (inclusiv la baza acestora!) și apoi închide liniștită ochii, pentru a permite genelor să se odihnească pe vata ușor umedă. Cel mai bine este să aplici acest ritual de înfrumusețare în fiecare seară. Este important să nu te aștepți la un miracol de la o singură utilizare, întrucât, rezultatul se va vedea abia după câteva săptămâni, din momentul în care genele tale vor începe să absoarbă nutrienții naturali și multitudinea de vitamine. Poți lăsa aplicat tratamentul chiar și toată noaptea, iar dimineața te poți admira în oglindă, observând diferența!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe