Fiecare fană Manna visează la aceste peisaje
fiecare fană manna visează la aceste peisaje

Fiecare fană Manna visează la aceste peisaje



Nu știu tu cum ești, dar eu una ador ca așa în toi de iarnă, să rătăcesc prin meleaguri îndepărtate.

Din fericire, există o mulțime de ingrediente Manna care provin din astfel de locuri exotice, așadar, dacă îmi vine să visez cu ochii deschiși, atunci am o sursă de inspirație foarte bună. Doar îmi scot produsul Manna preferat și uneori atingerea și aroma acestora sunt suficiente pentru a-mi dezlănțui fantezia.

Îți voi arăta câteva dintre peisajele mele Manna preferate, așadar, așează și ține cu mine!

Mai întâi mergem în Africa cu minunatul unt de shea.

Locul de baștină al untului natural 100% de shea este în același timp și leagănul umanității, Africa. Și pentru imperiul Manna, untul de shea în sine reprezintă un pilon, multe dintre produsele Manna având o textură cremoasă, tocmai datorită acestui ingredient, ce le conferă o compoziție fantastic de moale și blândă. (În acest articol poți citi mai multe despre motivul pentru care untul de shea este atât de minunat.)

Untul de shea este presat se obţine din nucile arborelui considerat sacru de către locuitorii din Africa, Shea Karite, originar din savanele din Africa de Vest și Centrală și este folosit la înfrumusețarea pielii de câteva mii de ani. În compoziția produselor Manna adăugăm unt de shea premium organic, nefiind o exagerare faptul că intră în compoziție direct de la sursa nucilor de karite. (Nu rata nici acest articol, deoarece am arătat în detaliu cum arată o procesare atentă a untului de shea.)

Când untul moale de shea îți atinge pielea, poți să-ți imaginezi că ești acolo unde femeile ghaneze culeg comoara Africii.

Aerul tropical fierbinte doar vibrează, cerul este incredibil de albastru și poți auzi sunetele animalelor din depărtare. La urma urmei, te afli în Africa și orice este posibil: animalele sălbatice se pot plimba pașnic prin fața ta, în timp ce cu greu reușești să te saturi de peisajul superb al savanei.

Pe care Mannă o recomand pentru o experiență inconfundabilă și autentică în Africa? Încarcă Untul de shea filtrat prin vulcanit cu ulei esențial de mușețel roman, doar pentru că deja și poți zbura din Africa în Italia.


Vino în peisajele mediteraneene alături de mușețelul roman!

Mușețelul roman, cu aroma sa dulce-condimentată, este cu adevărat de origine mediteraneană, dar deloc din Italia, mai ales nu din Roma.

Cu toate acestea, prin numele sau dulce, ar putea fi chiar noul tău prieten, cu majuscule: „Mușețelul Roman”.

Viața devine jucăușă alături de această plantă: îți poți imagina plimbări minunate pe un câmp de vară înflorit, încălzit de razele energizante ale soarelui și uimitor de superb, în toată splendoarea sa.

Poate sosi o experiență de săpun mediteranean? Neapărat să încerci uleiul 100% pur de floare de mușețel roman sub formă de săpun cu flori de mușețel.


Și să ai parte de propria lume de vis cu aromă de cocos.

După ce ți-ai aerisit gândurile cu mușețelul roman, întoarce-te în Africa fierbinte, la originile uleiului organic de cocos virgin.

Îmi place foarte mult cocosul: l-am folosit nu numai sub formă de ulei, ci și sub formă de fulgi în compoziția unuia dintre exfolianții Manna, deoarece ajută la netezirea pielii.

Este absolut magic, faptul că sub fiecare formă, are o aromă diferită. În timp ce uleiul este ușor dulceag, fulgii de cocos evocă dulceața prăjiturilor tale de cocos preferate.

Dar ceea ce îmi place cel mai mult este că aroma de cocos este capabilă să mă ducă departe în orice moment. Și într-o lume cu parfum de cocos, se poate întâmpla orice! Este întotdeauna o vară fierbinte, poți înnota oricând printre valurile răcoroase ale mării, adie o briză inconfundabilă... iar pielea ta este catifelată, exact cum și-ai dorit să o simți dintotdeauna.

Te afli în lumea fanteziei de cocos? În săpunul COCO ciocolată am amețit puțin uleiul catifelat de cocos cu puțină pudră hrănitoare de cacao. Încearcă-l și vei vedea că acesta este pasul mic ce îți deschide în față drumul cel mare.

Ai curaj să visezi!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • macul și manna - blog

    Macul și Manna

    Ne place foarte mult macul, deoarece, deși nu este un ingredient prea intruziv, prea grunjos, acesta poate totuși să-i ofere Mannei un caracter plăcut.

    Vizualizează
  • un crăciun pașnic alături de rude? iată cum! - blog

    Un Crăciun pașnic alături de rude? Iată cum!

    Cum să ai parte de o experiență plăcută și armonioasă, în momentele inevitabile de întâlnire cu toate rudele? Acceptă cu drag sfaturile noastre pentru un succes garantat de Crăciun, atunci când aștepți oaspeți!

    Vizualizează
  • te sărut! iată o rețetă de bezele vegane - blog

    Te sărut! Iată o rețetă de bezele vegane

    În această perioadă de Sărbători petrec mult timp în bucătărie, planificând meniul pentru următoarele zile, săptămâni, dar cred că programul meu este asemănător cu al tău. Recunosc, adesea imaginea este cea care îmi captează atenția și există situații în care nici nu mi-o pot scoate din gânduri.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe