Efect dovedit, adio coșuri!
efect dovedit, adio coșuri!

Efect dovedit, adio coșuri!De-a lungul anilor, foarte multe dintre voi mi-ați scris în legătură cu tot felul de probleme ale pielii

- și am primit nenumărate scrisori de mulțumire, spunându-mi cât de mult au ajutat produsele realizate din ingrediente naturale, de calitate, fără parfum sau aromate doar cu uleiuri esențiale pure.

Aș dori să îți prezint una dintre poveștile noastre de succes, un săpun care își merită pe deplin renumele, dar mai important, studiile clinice dovedesc și efectele sale pozitive asupra pielii. Fă cunoștință cu Săpunul cu camfor pentru curăţarea feţei! 😊


Coșuri, puncte negre, piele grasă?

În zilele noastre, din ce în ce mai mulți oameni se confruntă cu probleme ale pielii, deoarece pielea noastră este expusă la multe efecte negative: pe lângă vreme, substanțele chimice artificiale din alimente, reziduurile de pesticide, aerul cald și uscat din locuințe pe timpul iernii, efectul de uscare al aerului condiționat pe timp de vară, toate acestea își lasă amprenta pe pielea noastră, ca să nu mai vorbim de poluarea aerului. În plus, mulți oameni confruntă și cu probleme hormonale. Mesele grase și consumul de produse lactate afectează, de asemenea, starea pielii - nu tocmai într-un mod pozitiv. Ca urmare a tuturor acestor factori, mulți se plâng de pielea grasă, impură.

Schimbându-ne stilul de viață, dieta și eliminând factorii de stres, putem face multe pentru frumusețea pielii noastre, dar îngrijirea pielii este, de asemenea, esențială. Desigur, Manna nu vindecă bolile de piele, deoarece este o gamă de produse cosmetice. În caz de boli sau afecțiuni ale pielii, recomand cu siguranță să te adresezi unui medic dermatolog. Cu toate acestea, stilul de viață modern, un sistem hormonal afectat și problemele pielii induse de stres pot fi influențate pozitiv de produsele cosmetice naturale realizate din ingrediente prețioase de calitate, prietenoase cu pielea.

Soluţia: Săpun cu camfor pentru curăţarea feţei!

Să vedem de ce Săpunul cu camfor pentru curăţarea feţei reprezintă o alegere bună pentru pielea grasă, cu coșuri!

Anumite uleiuri esențiale reprezintă un real beneficiu pentru pielea noastră - desigur, numai în cazul unei diluări adecvate, mai ales ca ingredient al unui produs de îngrijire a pielii. Exact așa este cazul uleiului esențial de camfor, care a fost folosit în medicina asiatică de secole. În mod natural, pur, nediluat, nu recomand folosirea sa, dar atunci când este amestecat în componența unui săpun pentru curățarea feței, s-a dovedit a fi o alegere ideală. Pentru a evita uscarea excesivă a pielii, realizăm săpunul din mai multe uleiuri nutritive: pielea ta va fi recunoscătoare pentru îngrijirea blândă a uleiului de cocos, a untului de cacao și a untului de shea. Există și un alt ingredient care dovedit face minuni în componența altor Manne: argila albă, cunoscută și sub numele de caolin, care hrănește delicat pielea cu mineralele sale.

Desigur, nu m-am oprit la jumătatea drumului: este important pentru mine ca impactul produselor mele să fie dovedit. Astfel, săpunul cu camfor a fost testat de un laborator independent recunoscut la nivel internațional: în baza recenziilor participanților la testare, acest săpun curăță perfect, înmoaie pielea și reduce vizibil numărul de coșuri și puncte negre. De asemenea, pielea devine mată, motiv pentru care clientele noastre care se confruntă cu o piele grasă sunt foarte recunoscătoare. Faptul că reduce secreția de sebum a pielii a fost dovedit prin testări instrumentale! În plus, pe baza recenziilor subiecților testați, efectele favorabile se pot observa deja după prima utilizare.

Apropo de teste: pot raporta cu mândrie că acest săpun a fost, de asemenea, certificat Cosmos Natural, îndeplinind standarde stricte. Poți citi mai multe despre ce înseamnă această certificare aici. Și asta nu este tot: săpunul nostru se mândrește și cu emblema „Cruelty Free”, dovedind că a fost dezvoltat și fabricat complet fără teste pe animale. Vei regăsi, de asemenea, și emblema „Vegan”, deoarece începând din august 2018, Manna oferă doar produse vegane. Totodată, emblema „Palmoil Free” asigură clientul că nu s-a folosit ulei de palmier în realizarea săpunului. Motivul pentru care este important acest lucru, este descris aici.


Cum și la ce să îl folosești?

Săpunul cu camfor pentru curăţarea feţei este dezvoltat, după cum sugerează și numele său, pentru curățarea, în primul rând, a feței. Îl poți folosi dimineața și seara, curățându-ți pielea de impurități. De asemenea, este excelent pentru demachiere, trebuie doar să fii atentă să nu pătrunzi în ochi, întrucât aceștia te vor ustura datorită pH-ului său alcalin. Dacă totuși ți-a pătruns în ochi, în timpul demachierii, atunci îți recomand uleiul nostru de jojoba, pentru o demachiere fără bariere.
Cu toate acestea, unele persoane folosesc săpunul și la duș, ceea ce reprezintă o alegere excelentă pentru pielea grasă! Mai ales pentru persoanele care se confruntă cu coșuri pe pe umeri și pe spate. Să nu rămâi surprinsă dacă și prietenul sau soțul tău în vor încerca - mulțumită aromei sale proaspete, pure, acest săpun este un favorit și în rândul bărbaților! 😊

Ei bine, ai încerca această grozavă Mannă? Sau ați făcut cunoștință de ceva vreme? 😉

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comentaÎți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe