Destinații fabuloase de toamnă
destinații fabuloase de toamnă

Destinații fabuloase de toamnă



Toamna este unul dintre anotimpurile mele preferate, natura îmbracă toate culorile curcubeului, vremea devine plăcut-răcoroasă, dar totuși nu prea rece și apar mii de programe și activități. Îți voi arăta cele mai fabuloase destinații de toamnă, pentru a transforma acest sezon magic într-unul fantastic!

Dacă până acum nu ai avut timp să te relaxezi, atunci merită ca toamna să îți realizezi lista de dorințe (bucket list-ul) și să incluzi destinațiile preferate de toamnă. Nu mă gândesc la țări exotice, ci la minuni care pot fi la îndemâna ta. Iată câteva idei dacă ți-ai dori să ieși, dar și produsele Manna recomandate, pentru a-ți intensifica experiența și pentru a deveni totul complet și absolut.


Drumeții prin pădure

Nimic nu te poate relaxa mai bine decât o drumeție lungă prin pădure. Majoritatea zilelor ni le petrecem între patru pereți, înconjurate de ecrane, așadar devine o experiență revigorantă să respirăm aerul curat din natură. Să ascultăm păsările cântând, să respirăm aerul proaspăt, în timp ce colectăm conuri și admirăm miile de culori ale mediului ce ne înconjoară. Odată ce te predai complet magiei pădurii, vei ajunge în sfârșit să fii fericită exact unde trebuie: în momentul prezent. În acel moment, nu te vei mai gândi la trecut sau nu îți vei mai face griji pentru viitor, deoarece înțelegi că există doar prezentul. Merită să îți protejezi pielea în timpul unei lungi plimbări prin pădure, de aceea îți recomand să ai întotdeauna la tine un produs pentru îngrijirea pielii feței de la Manna. Untul de shea organic Manna din Ghana va fi tovarășul tău perfect, aplică doar un strat subțire de mâini sau față, dacă se usucă în timpul drumeției. Textura sa catifelată și aroma delicată, naturală, practic inodoră, pură, se îmbină perfect cu acest program apropiat de natură.


Tururi de ciclism

Odată cu apariția toamnei, nu trebuie să ascunzi bicicleta în cel mai întunecat colț al garajului, ci este suficient să îmbraci o geacă impermeabilă, blugi confortabili, un pulover și șosete mai groase și începe-ți tura de explorare! Partea cea mai bună este că ai ocazia să observi o altă fațetă a puteți vedea o altă față a mediului înconjurător în timp ce parcurgi frumoasele peisaje de toamnă, iar ciclismul este un sport intens care îți mișcă întregul corp. Privește harta și planifică-ți ruta de parcurs în prealabil. Dacă dorești, poți introduce și mici opriri și la câte un magazin artizanal de patiserie. Pe parcursul plimbării cu bicicleta, vântul îți va sufla cu putere în față, de aceea este important să ai la tine balsamul natural de buze Manna, pentru a-ți răsfăța și hidrata buzele. Pentru față și zonele uscate ale pielii de pe față, îți recomand cu drag crema de față Manna cu ulei din sâmburi de coacăze și acid hialuronic, deoarece efectele sale fantastice sunt confirmate de testele de laborator. Și mâinile tale sunt, de asemenea, expuse influenței factorilor externi, de aceea îți sugerez să aplici Cremă Manna pentru mâini cu unt de shea de câteva ori pe parcursul călătoriei, iar aroma sa minunată și efectul fantastic, te vor încânta instantaneu!


Spa

Relaxarea într-un bazin cu apă caldă în aer liber, urmărind evaporarea apei în aerul rece ce se transformă în aburi - o senzație minunată. În timpul sezonului de toamnă, multe locații Spa oferă bazine captivante cu ape medicinale speciale, ale căror conținut îți împrospătează trupul și sufletul. Cel mai bine este să combini programul de la spa cu o saună plăcută. Transpirația te detoxifică, iar alternarea frigului și a căldurii îți intensifica circulația singvină. Mușchii tăi încordați se vor relaxa în mod extrem de plăcut printre bulele din jacuzzi. Pentru un astfel de program prelungit pe întreaga zi, trebuie să-ți pregătești în prealabil corpul pentru ca mineralele valoroase ale apelor vindecătoare să pătrundă adânc în pielea ta. Îți recomand o exfoliere minuțioasă efectuată cu o seară înainte, utilizând Exfoliantul Manna cu sâmburi de struguri măcinaţi, îmbogățit cu arome de fructe dulci și zahăr brun. De asemenea, merită să îți exfoliezi fața, iar pentru acest lucru îți recomand Crema exfoliantă pentru față, cu sâmburi măcinați de măsline, realizată din pudră de sâmburi de măsline, ce oferă pielii un răsfăț catifelat. Și după programul de spa, este timpul să-ți reîncarci cantitatea de nutrienți din piele: încearcă unturile exotice de la Manna! Aceste delicatese hrănitoare, bogate în minerale, încununează împrospătarea pe timp de toamnă, iar aromele mirifice îți recrează o atmosferă plăcută și o stare de bine.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • dă uitării! - blog

    Dă uitării!

    Atunci când încerci să te eliberezi, să te purifici de tot ceea ce te trage în jos și îți conferă sentimente negative, vei observa să te vei simți în sfârșit liberă și fericită! Iată câteva modalități prin care îți poți ușura viața, atunci când te simți blocată.

    Vizualizează
  • lumânări vegane homemade! - blog

    Lumânări vegane homemade!

    În serile de toamnă, după-amiezile liniștite sau diminețile moleșite, nu poate fi nimic mai plăcut decât ghemuitul sub o pătură moale pe canapea, alături de o delicioasă băutură fierbinte și produsele tale Manna preferate. Starea ambientală poate deveni și mai intensă, dacă aprinzi o lumânare vegană artizanală. Îți voi arăta cum să o realizezi!

    Vizualizează
  • cea mai bună rețetă de supă-cremă de dovleac - blog

    Cea mai bună rețetă de supă-cremă de dovleac

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe