Cele 2 motive de bază pentru îngrijirea părului iarna
cele 2 motive de bază pentru îngrijirea părului iarna

Cele 2 motive de bază pentru îngrijirea părului iarna



Iarna, părul nostru este expus la o varietate de influențe externe, ce nu sunt prea blânde cu podoaba noastră capilară. Se îngrașă, se turtește, nu poate fi aranjat. Nu este în niciun caz o minune imposibilă să scapi de aceste situații, trebuie doar să cunoști trucurile. Am două sfaturi grozave pentru tine chiar acum!

  1. Spălarea regulată a părului curăță, dar și hrănește.

Acum te gândești cu siguranță: „asta am bănuit eu și până acum, ca un păr curat arată mai bine, ce ar fi noutatea?” Într-adevăr, spălarea părului reprezintă un fapt de la sine înțeles, părul trebuie curățat. Dar este ceva despre care nu prea vorbim. Spălarea părului iarnă devine o activitate puțin mai complicată, avem tendința de a o amâna, de a o scoate din rutina noastră zilnică, încercând să ascundem faptul că părul nostru nu este atât de proaspăt spălat, prin tot felul de coafuri complicate. Ne ferim în avans de câte tipuri de șampoane, balsamuri sau loțiuni avem nevoie la o astfel de activitate. În plus, nu mai este posibilă nici uscarea naturală a părului în aer liber, motiv pentru care trebuie utilizat în permanență uscătorul de păr. Acesta este un proces care necesită mult timp în special în cazul părului lung, de care, mai degrabă, nici nu te-ai apuca.

Poți ușura acest proces, dacă reușești să combini spălatul pe cap cu o altă activitate din rutina ta zilnică, iar astfel nici nu vei observa că îți speli părul. De exemplu, Săpunul Șuvițe sănătoase Manna este integrat perfect în viața ta de zi cu zi, deoarece este extrem de ușor de utilizat. Îți uzi bine părul, îl săpunești bine, îi permiți să producă o spumă abundentă, îți speli bine părul, iar apoi te clătești bine.

Dacă îl îndrăgești și te obișnuiți cu el, acesta va înlocui șamponul și balsamul de păr în cel mai scurt timp posibil, ba chiar și serul pentru îngrijirea vârfurilor de păr, în cel mai scurt timp posibil. Adică, un singur săpun va fi suficient pentru o îngrijire atentă și minuțioasă a părului. Pe acesta nu îl mai poți refuza doar așa, pentru că nu există o modalitate mai simplă de a economisi timp, bani și energie, cu pretextul spălării părului. Doar îți scoți săpunul hrănitor, plin cu uleiuri catifelate și îți creezi fire de păr sănătoase și superbe.

Deoarece este recomandat în special pentru părul gras, mătreață, păr despicat, poate face o treabă foarte bună pe timpul iernii. Ceea ce se pierde în aerul uscat al camerelor preîncălzite, prin purtarea constantă a căciulilor sau din cauza frigul iernii, este redat de către săpunul pentru spălare a părului, iar tortura îngrijirii părului, va deveni o rutină simplă.

  1. Parfumul este secretul prospețimii pe timp de iarnă.

Senzația de păr proaspăt spălat este minunată. Este moale, mătăsos, plăcut la atingere, sublim de mângâiat, bogat și strălucitor, nu îți vine să te mai saturi de el. Totuși, această iluzie se estompează repede. Deoarece dorești să resimți că părul tău este proaspăt spălat iar și iar, spălarea acestuia devine mai frecventă - dar te poți plictisi rapid, mai ales iarna (vezi punctul 1).

Iar atunci îți vine în ajutor oastea de arome.

Părul absoarbe cu ușurință mirosurile, indiferent dacă este miros de mâncare sau aerul afumat al unei străzi pe timp de iarnă. Transformă această caracteristică în avantajul tău, alege un șampon de păr al cărui parfum plin de farmec va multiplica factorul wow al părului proaspăt spălat.

Dacă și aroma devine asociată cu părul proaspăt, atunci îți vei simți părul și mai proaspăt și mai ușor de manevrat, chiar și în cele mai gri zile de iarnă. Cât despre persistența parfumului, aceasta depinde de mai mulți factori, de la calitatea și natura părului tău până la faptul că porți o căciulă pe timpul zilei, cât de rece este aerul exterior, cât de cald și de uscat este aerul din interior.

Unul dintre favoritele mele este un Șamponul natural pentru părul uscat și normal, care are un parfum ceresc dulce-floral, de care răspunde uleiul esențial de lotus roz. Floarea de lotus este un simbol al renașterii, frumuseții, armoniei și îți redă senzația unei curățiri a părului, parfumată, aromată.

Părul curat, parfumat este un miracol obișnuit. Vezi cum facem ca acest lucru să se împlinească!

Te interesează și mai pe larg acest subiect? Am scris despre îngrijirea naturală a părului pe timp de iarnă, care nu va dăuna părului cu nici un fel de ingredient chimic.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • iată cum poți evita coșmarul pregătirilor de crăciun - blog

    Iată cum poți evita coșmarul pregătirilor de Crăciun

    Și tu obișnuiești să spui, „anul acesta va fi în sfârșit diferit, de Crăciun”? Începem pregătirile pentru Sărbători din timp, vom avea suficient timp pentru toate (în special pentru a achiziționat toate cadourile), și toate acestea pentru a ne așeza cu un zâmbet fericit sub bradul împodobit...

    Vizualizează
  • o zi de iarnă strălucitoare cu manna - blog

    O zi de iarnă strălucitoare cu Manna

    Alături de Manna îți poți completa întreaga rutină de îngrijire a feței și a corpului. Mai mult, îți poți simplifica foarte mult gama de produse pentru îngrijirea pielii, înlocuind o serie de alte produse cosmetice sintetice. Cum faci acest lucru iarna?

    Vizualizează
  • dolce vita? hai, să ne bucurăm de ea! - blog

    Dolce vita? Hai, să ne bucurăm de ea!

    Îți place agitația festivă, dar uneori te-ai săturat de zilele gri și plictisitoare de iarnă? În cel mai recent articol al meu, m-am angajat să strecor puțin stil de viață italian în zilele umbrite de zi cu zi.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe