Ce să NU faci cu fața ta?
ce să nu faci cu fața ta?

Ce să NU faci cu fața ta?



Ni s-au cerut deseori sfaturi despre îngrijirea frumuseții.

Ne simțim onorați pentru încrederea de care dați dovadă, de aceea aș dori să vă împărtășesc unele gânduri cu privire la îngrijirea corectă a feței, întrucât o îngrijire cu produse excelente și eficiente nu valorează nimic, dacă stricăm totul cu obiceiuri proaste. Așadar, să vedem ce anume nu recomand în niciun fel, dacă îți dorești o piele frumoasă.

  1. Grijă mare cu exfolierea feței!
Unul dintre secretele pielii frumoase, sănătoase și netedă constă din exfolierea regulată. Îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii și curăță porii, pielea devenind proaspătă și radiantă. Totuși, nu este indiferent cu ce anume alegem să o exfoliem. Pielea feței noastre este extrem de delicată, sensibilă, așadar putem produce multe daune cu un exfoliant dur. Pe internet regăsim fel de fel de rețete pentru exfolianți de casă, însă eu te-aș îndruma la prudență. În niciun caz nu recomand să folosești un exfoliant facial pe bază de sare sau zahăr, deoarece acestea sunt grunjoase și vor exercita un efect prea puternic asupra pielii fine a feței.

La Manna, vei regăsi un exfoliant special dezvoltat pentru față, Crema exfoliantă pentru față, cu sâmburi măcinați de măsline. Acest peeling cremos îmbogățit cu sâmburi măcinați fin de măsline, oferă un efect exfoliant, în timp ce uleiul de cocos și untul de shea asigură o senzație de hidratare și îți mențin pielea hidratată, pentru a nu se usca. Totodată, curăță porii și este potrivită pentru toate tipurile de piele, fapt dovedit prin teste de laborator. Este extrem de ușor de utilizat: masează ușor pielea curată și umedă, iar clătește cu apă călduță. O poți folosi și pentru a-ți înfrumuseța decolteul.

  1. Nu omite curățarea feței în doi pași seara!
Există momente când ajungi la culcare prea târziu, așadar îți dorești o rutină simplificată de curățare a feței seara. Curățarea feței reprezintă un „must” ce nu trebuie omis. Pe de o parte, pielea feței noastre este expusă la o mulțime de influențe ale mediului, o mulțime de substanțe nocive din aer, iar pe de altă parte, pielea noastră produce sebum și putem transpira în timpul zilei, deci este foarte importantă curățarea corespunzătoare a tenului. Ca să nu mai vorbim de machiaj, fond de ten, ce reprezintă o povară grea pe pielea noastră noaptea, deoarece nu îi permite să respire și să se regenereze.

Ca prim pas, recomand o curățare uleioasă, iar uleiul cosmetic Manna din semințe de struguri este excelent în acest scop, fiind perfect și pentru demachiere, dar și hrănește pielea prin ingredientele sale prețioase. Poate fi folosit pe pielea uscată, precum și cea matură, dar chiar și pe cea predispusă la coșuri. Masează-l pur și simplu pe pielea umedă, iar pentru îndepărtarea machiajului, poți folosi noutatea noastră, Dischete demachiante premium reutilizabile din bambus și din bumbac, care abia așteaptă să îți curețe fața.

Ca un al doilea pas, spuma parfumată și delicată de curățare a feței cu extract de castravete este excelentă pentru îndepărtarea impurităților. Această spumă, pe lângă faptul că dovedit curăță și reîmprospătează perfect pielea feței, o și hidratează. O poți folosi pentru toate tipurile de piele. Este foarte ușor de utilizat: masează o cantitate mică în piele și apoi clătește bine.

  1. Nu uita nici de hidratare!
Pentru a-ți menține prospețimea pielii și pentru a preveni ridurile, este esențială o hidratare regulată, pe care recomand să o incluzi în ritualul tău obligatoriu de înfrumusețare de seară. ? Pielea pierde multă umiditate, vara pe căldură și iarna pe timp de frig, ca să nu mai vorbim de efectul de uscare al aparatelor de aer condiționat și al caloriferelor. Prin urmare, este recomandat să consumăm o mulțime de lichide, deoarece pielea noastră trebuie să fie susținută și din exterior. În acest scop, recomand Crema de noapte pentru reînnoirea celulelor cu extract de celule de trandafir și gălbenele. Această cremă acționează noaptea pentru prospețimea pielii tale: s-a dovedit că hidratează și netezește pielea, dar are și efect de întinerire celulară și antirid.

Sper că sfaturile mele te vor ajuta să îți menții tenul radiant, proaspăt și sănătos mult timp de acum încolo! ?




Îți recomandăm următoarele Manne:



 

Produsele noastre în funcție de tipul pielii


 


Nu știi exact ce Manne poți folosi pentru îngrijirea pielii?

Testul tipului de piele

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



  • avatar
    • Luminita
    • 17-02-2021 20:02

    Recomand cu încredere!

    • Luminita
    • 17-02-2021 20:02

Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe