Acum te vom face să transpiri: totul despre transpirație
acum te vom face să transpiri: totul despre transpirație

Acum te vom face să transpiri: totul despre transpirație



Există subiecte despre care nu prea vorbim cu plăcere, chiar dacă sunt aspecte complet normale și naturale ale vieții noastre. Cum ar fi transpirația. O resimțim jenant în timpul săptămânii noastre, dar ne place să iasă din abundență cu ocazia unei ședințe la saună.


Situații de transpirație

Transpirația, cu alte cuvinte, este un proces foarte comun și natural. Astfel reacționează corpul nostru la temperaturi ridicate, la efort fizic și la anumite situații emoționale, iar transpirația elimină toxinele care sunt dăunătoare pentru organism.

Pe măsură ce temperatura corpului nostru crește peste 37 de grade Celsius, creierul nostru trimite semnale de alarmă către glandele noastre sudoripare pentru ca acestea să elimine fluide.

Deși aceste fluide sunt inconfortabile și luptăm împotriva lor, fără de acestea, corpul nostru s-ar supraîncălzi, și nu am supraviețui. Pe măsură ce transpirația generată se evaporă de pe pielea noastră, așa absoarbe căldura din corpul nostru și, în cele din urmă, o răcește la temperatura normală. Deci transpirația poate fi clasificată ca o categoria un rău-necesar.

Transpirația este cea mai frecventă în zona axilelor, palmelor, tălpilor și a feței. Cea mai jenantă categorie dintre acestea este transpirația din zona axilelor, deoarece nu numai că nu este estetică pata de umezeală apărută pe hainele noastre, poate avea și un miros neplăcut. Deși acest miros este cauzat de bacterii care ajută metabolismul nostru, ce sunt foarte utile pentru noi, nu constituie „parfumul” pe care dorim să cucerim. Așadar facem tot posibilul pentru a combate mirosurile asociate cu transpirația.

Deodorant sau antiperspirant?

În timp ce deodorantele absorb bacteriile care provoacă miros și încetinesc re-formarea lor, antiperspirantele conțin săruri de aluminiu, care blochează parțial și ireversibil eliminarea transpirației și reduc astfel cantitatea de transpirație. Datorită conținutului lor de sare de aluminiu, acești antiperspiranți nu oferă o soluție naturală și sănătoasă a problemei, deoarece sarea de aluminiu împiedică eliminarea toxinelor și aluminiul în sine nu este eliminat din organism.


Protecție perfectă

Purtarea de îmbrăcăminte pe bază de materiale naturale, ce facilitează bine ventilația, poate ajuta foarte mult. Totuși, acest lucru nu ne protejează complet împotriva transpirației.


Dacă totuși te afli în căutarea unei soluții naturale, blânde și eficiente împotriva efectelor neplăcute ale transpirației, atunci să știi că deodorantele cu bilă Manna reprezintă cea mai bună alegere pentru tine, deoarece

  • neutralizează mirosurile
  • nu lasă urme pe haine


Deodorantele noastre cu bilă reprezintă o alternativă naturală, fără chimicale. Cu toate acestea, trebuie să îți mărturisim ceva! Va fi extrem de dificil să alegi care dintre cele patru Manne pline de farmec să te însoțească în acea zi.


Dacă preferi soluțiile mai cremoase, atunci deodorantele-cremă Manna reprezintă cea mai bună soluție pentru tine, aflate în aceleași combinații de arome, inclusiv în varianta inodoră pentru piele sensibilă.

Tu cu ce Mannă îți începi și îți închei ziua? Împărtășește-ne și nouă, te rog!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe