5 lucruri după care este însetată pielea ta toamnă!
5 lucruri după care este însetată pielea ta toamnă!

5 lucruri după care este însetată pielea ta toamnă!



Vremea de toamnă, ploioasă, imprevizibilă, vântul, își pot pune amprenta pe pielea ta. Este timpul să îți reînnoiești rutina de înfrumusețare și să intri în posesia proviziilor necesare de cosmetice naturale sezoniere!

Acestea sunt lunile în care trebuie să acorzi o atenție deosebită îngrijirii pielii. Vara a devenit doar o amintire, arna este încă o promisiune, iar în timpul programelor interesante de toamnă, pielea ta este supusă unui stres imens. Ar fi o idee bună faci inventarul dulapului din baie, pentru a te convinge că deții tot ceea ce este necesar pentru a te mândri cu cea mai hidratată, catifelată și sănătoasă piele în lumina soarelui de toamnă!

Am realizat o selecție pentru tine, privind produsele cosmetice pe care ar fi păcat să le omiți din tutina ta de îngrijire a pielii!


Exfoliant Manna cu sâmburi de struguri măcinați

Pe timpul toamnei, când recurgem la îmbrăcămintea stratificată, în lipsa beneficierii de lumina soarelui, pielea ta poate deveni ușor aspră, uscată și palidă în absența razelor solare. Ce ar putea fi mai plăcut decât o exfoliere revigorantă, stimulantă, răcoritoare, ce îți reînvie pielea obosită, transformându-ți-o într-una radiantă? Pentru experiența garantată, am adăugat în compoziția exfoliantului cel mai minunat fruct al toamnei, respectiv nutritivul, catifelatul strugure, direct într-un recipent minune. Pe lângă uleiul cosmetic din semințe de struguri și cel de gălbenele, am mai adăugat în compoziția acestui exfoliant și un fabulos ulei esențial de lime cu parfum exotic și ulei esențial floral de geraniu, iar culoarea sa este o reminiscență a nuanței unei sănătoase vițe de vie. Masează prin mișcări circulare, o cantitate mică pe pielea umedă, imediat după duș. Datorită ingredientelor sale bogate în nutrienți și un efect blând exfoliant, vei obține un rezultat catifelat, fără a mai necesita loțiune de corp. Totodată, aroma sa minunată conferă acel sentiment al unei experiențe de aromaterapie, iar astfel îți vei răsfăța și sufletul.


Spray intens-regenerator și reparator pentru păr Manna

Ți se pare familiar senzația unui păr uscat, după o zi de toamnă răcoroasă și piperată cu puțin vânt, atunci când simți că nu îți mai poți aranja deloc podoaba capilară, ce devine despicată la vârfuri și își pierde strălucirea? Toamna este renumită pentru vremea imprevizibilă, iar podoaba ta capilară tău este aproape întotdeauna expusă la factorii de vreme, fie că vorbim despre ploi, vânt, ceață sau lumina soarelui. În această sitauție, merită să mai adaugi un pas suplimentar în cadrul rutinei obișnuite de îngrijire a părului, iar efectul va fi vizibil și resimțit chiar din prima zi! Pulverizează-ți bine părul și scalpul cu spray-ul intens-regenerator și reparator pentru păr înainte de a te spăla pe cap, având grijă ca soluâția să ajungă și la capetele firelor de păr. Acest spray reprezintă un adevărat elixir pentru păr: îți transformă șuvițele într-unele luminoase, moi și regenerează structura părului. Printre ingredientele sale se numărăr comori precum catifelatul ulei de ricin, intens hrănitorul și mătăsosul ulei de argan, precum și uleiul din semințe de pepene verde. Lasă-l să acționeze timp de cel puțin 15 minute, dar este în regulă să îl lași în păr și timp de mai multe ore, îar apoi spală-te în mod obișnuit cu șamponul tău Manna. Podoaba ta capilară își va recăpăta strălucirea, iar astfel, vei fi încrezătoare și te vei putea bucura de fiecare moment al toamnei!


Elixir de lux pentru față Manna

Pe timpul toamnei, ridurile minuscule și fine din jurul ochilor devin vizibile chiar și la acele persoane care au avut pielea complet netedă pe timpul lunilor calde. Pe lângă obișnuita cremă, este timpul să adaugi un boost monumental, un elixir bogat, care are un efect fantastic. Elixirul de Lux pentru față Manna reprezintă o piesă de bază, ce nu trebuie să îți lipsească din arsenalul de înfrumusețare zilnică și îngrijire a pielii. Sunt suficiente 1-2 picături dimineața și seara și deja te și poți bucura de efectele dovedite: reduce lungimea și adâncimea ridurilor, conferă o senzație de hidratare și îmbunătățește fermitatea pielii.


Cremă-mască Manna îmbogățită cu argilă roz și unt de aloe vera

În lunile mai reci, pielea normală și uscată poate deveni mai sensibilă, predispusă la roșeață și la deshidratare. Pielea ta aproape că este complet însetată după această cerească cremă-mască naturală și este gata să absoarbă în profunzime ingredientele delicate, hrănitoare pe măsură ce o aplici. Am lucrat mult la dezvoltarea sa și îndrăznesc să spun că am reușit să creăm o cremă-mască uimitoare. Este bogată de uleiuri și unturi vegetale pure, pentru ca pielea ta să își rearate cea mai frumoasă față în acest anotimp superb. Aplicați 2-3 lingurițe de fața, gâtul și decolteul curățate bine în prealabil și las-o să acționeze cel puțin 20 de minute. Apoi, sterge-te bine de cremă, clătește-te cu apă și privește în oglindă pentru a îți admira chipul frumos.


Bilă de baie Manna cu neroli-cuișoare

După o zi lungă de muncă, întoarcerea acasă prin încercările vremii și factorilor externi, cred că nu este nimic mai plăcut decât cufundarea într-o cadă cu apă fierbinte, lăsând gândurile și grijile deoparte. Bucură-te resimțind cum renaște pielea ta, gândurile ți se limpezesc, corpul ți se relaxează complet, iar simțurile îți sunt readuse la viață datorită ingredientelor atent alese din compoziția bilei de baie. Îmbogățită cu ulei din semințe de struguri și cuișoare, având o aromă preferată-Manna dulce-condimentată, cu siguranță că va deveni punctul culminant al serilor tale de toamnă!



Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • dulceață de mere cu scorțișoară, preparată în casă! - blog

    Dulceață de mere cu scorțișoară, preparată în casă!

    Una dintre cele mai fine delicatese ale toamnei este mărul, care, împreună cu gustul de scorțișoară, ne încântă papilele gustative. Transformate în dulceață, vei putea profita la maxim de această combinație clasică și îți vei putea astfel, îndulci diminețile, cu câte o felie de pâine prăjită cu dulceață dietetică de casă.

    Vizualizează
  • picioarele tale vor fi catifelate datorită epilatului cu zahăr! - blog

    Picioarele tale vor fi catifelate datorită epilatului cu zahăr!

    Dacă și pe timpul toamnei îți dorești picioare și mâini imaculate, atunci vei adora această metodă de epilare cu zahăr! Îți voi arăta cum să prepari pasta de epilat, dar și cum să beneficiezi de efect de durată: cum să-ți îngrijești pielea după epilare!

    Vizualizează
  • dulceață de ceapă homemade: iată cum o prepari! - blog

    Dulceață de ceapă homemade: iată cum o prepari!

    Dulceață din ceapă?! Da, această specialitate exotică amplifică aroma oricărei mese, chiar și pe cea a celei mai simple garnituri, însă și întinsă pe pâine prăjită, va reda un gust ceresc. Este un exemplu tipic privind modul de preparare a unei adevărate delicatese gastronomice, utilizând cele mai simple ingrediente din cămară.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe