5 lucruri despre care nu știai despre Manna
5 lucruri despre care nu știai despre manna

5 lucruri despre care nu știai despre Manna



Ești curioasă care sunt secretele Manna? Despre ce se întâmplă în culise și cum e viața noastră aici? Îți voi divulga câteva secrete adânci și îți garantez că, inclusiv cele mai înfocate fane Manna vor afla ceva nou, ce nu știau până acum!


Prima Mannă

Prima Mannă născută, nu a fost alta, decât un săpun cu lavandă. Îmi aduc aminte, cum stăteam și amestecam deasupra unei oale, compoziția divin aromată, în toiul nopții, în timp ce micul meu bebe dormea precum un îngeraș. Până când au sosit zorii, primul cub de săpun Manna se odihnea pe masă, plin cu ingrediente naturale și un mega-favorit, ulei esențial de lavandă, pur 100%. A fost un sentiment minunat, începutul unei noi ere. Am denumit imediat săpunul, ce nici nu putea primi un nume mai stilat: Lavandă de Provența. Până în prezent, unul dintre aspectele mele preferate este parfumul, ce a devenit marca înregistrată a unei ere.


Inițierea

Aceasta este unul dintre acele secrete din culise, de care sunt foarte mândră, întrucât este cu adevărat special Ori de câte ori ajunge la Manna o nouă Zână, ea va trebui să treacă printr-o „inițiere”, pentru a deveni o adevărată Zână Manna. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Îi facem o introducere cu viața secretă de la Manna, adică o ducem să fiarbă săpun. În acest caz, noua noastră Zână poate prepara săpunul Manna ales tot de către candidată în prealabil, pe care, la sfârșit, îl poate lua acasă! Aceasta marchează, de obicei, o experiență de neuitat pe parcursul întregii vieți, întrucât, în timpul activității, noua Zână are prilejul să se simtă ca un fel de „vrăjitoare bună” cu puteri magice, într-un laborator secret, unde va afla fiecare mic detaliu din etapele creării săpunurilor Manna. Unde și cum se realizează săpunurile? Chiar trebuie gătite? Ce fel de ingrediente și în ce cantități trebuie adăugate? Și fabuloasele uleiuri esențiale? În timpul minunatei ceremonii cu o durabilitate de o jumătate de zi, realizăm fotografii cu activitățile la care participă noua Zână, pe care i le transmitem ulterior pe e-mail, iar astfel, ziua inițierii sale poate rămâne pentru totdeauna reală.


Primii testeri

Crearea unui nou produs Manna, de la idee și până la client, implică un proces foarte lung. Timp de luni de zile, chiar ani de zile, preparăm mai multe variante ale aceluiaşi produs, până când considerăm că a luat naștere capodopera mult-dorită, iar apoi poate începe testarea. Întrucât niciodată, sub nici o formă, nu testăm pe animale, Zânele noastre, personalul nostru, sunt cele care încep să folosească pentru prima dată noutățile! Recunosc, acesta este un episod foarte interesant, deoarece toată lumea raportează în mod constant câte o recenzie din ce în ce mai interesantă, redând cu entuziasm cât de bine i se potrivește nou-nouța Mannă! Noi ascultăm toate recenziile și luăm în considerare opinia tuturor. Consideră că suntem foarte norocoase, deoarece în geanta noastră există întotdeauna câte un mini-recipient de testare cuprinzând următorul mega-hit Manna! Îndatoriri de serviciu.


Elixirul de Lux pentru față: cel de-al optsprezecelea a devenit senzaționalul finisat

Una dintre cele mai remarcabile evoluții ale produselor din trecutul recent a fost Elixirul de Lux pentru față, care a reprezentat o piatră imensă de hotar din viața Manna. Aproape că s-a întipărit în conștiința publică, devenind atât de popular, încât am fost chiar surprinși, l-ați comandat în cantități impresionante, iar de atunci continuă să își mențină titlul de cel mai însemnat produs Manna. Ei bine, dacă stau și mă gândesc la tipul de cercetare care a precedat lansarea sa, atunci nu mai pare a fi de mirare că a câștigat o asemenea popularitate. Nu au fost realizate mai puține decât 17 versiuni de test ale elixirului, Zânele au prezentat 17 versiuni diferite și fiecare a fost minunat în felul său. Au fost realizate cercetări, analize și teste ample, s-au creat formule care mai de care mai bune. Atunci când cel de-al șaptesprezecea a fost finisat, mi-am spus: da, așa da, ne aflăm pe linia de plutire. Încă o modificare minusculă în rețeta sa și va fi perfect. O săptămână mai târziu, a venit versiunea nr. 18. L-am încercat și am simțit imediat: acesta este nou-născutul Elixir de Lux pentru față Manna. O capodoperă.


Pizza Party de Crăciun

În primii ani de viață ai Mannei, în cadrul atelierului le muncea din greu, așadar nu a existat nici măcar un minut liber, ca să nu mai vorbim despre timp suficient pentru a ne deplasa la un restaurant și sărbători, cu relaxare, anul minunat ce a trecut. Toate gândurile noastre se concentrau pe modul prin care vom putea onora fiecare comandă și la livrarea în timp a cosmeticelor naturale, fiecărui fan Manna în parte, în tihnă și sub bradul de Crăciun. În timpul multor ore suplimentare, ne-a venit o idee și am comandat câteva pizza, ne-am așezat în jurul mesei și am mâncat împreună. Acesta a fost micul nostru prânz de Crăciun, care a fost atât de reușit, încât a devenit o tradiție încă de atunci, iar la sfârșitul fiecărui an, sărbătorim munca noastră comună și eforturile depuse pe tot parcursul anului, cu o bine-meritată pizza vegană comună! Fără agitație, pur și simplu relaxat și natural. Astfel se scurg la noi săptămânile-Manna.




Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

  • 5 motive pentru care merită să fii vegan(ă) - blog

    5 motive pentru care merită să fii vegan(ă)

    De ce merită atât de mult să fii vegan(ă)? Am colectat 5 dintre cele mai importante argumente, ce te-ar putea convinge să adopți un stil de viață vegan. Desigur, nimic nu este obligatoriu, decizia e în mâinile tale!

    Vizualizează
  • vechile favorite îmbracă haine noi! - blog

    Vechile favorite îmbracă haine noi!

    Săpunurile Manna se renasc: ambalajul va fi mai vesel, mai atrăgător, forma lor va deveni mai drăguță, mai potrivită palmei, însă valorile și efectele minunatelor Manne vor rămâne neschimbate!

    Vizualizează
  • minunile untului de shea cu o mie de fețe - blog

    Minunile untului de shea cu o mie de fețe

    Untul de shea este unul dintre pilonii Imperiului Manna, un ingredient natural minunat de care m-am îndrăgostit încă de la început și de atunci sunt fană absolută. Se regăsește în componența majorității adoratelor tale Manne, textura sa blândă te vrăjește, iar untul de shea este o adevărată comoară pentru pielea ta.

    Vizualizează

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe