5 concepții greșite despre cosmeticele naturale
5 concepții greșite despre cosmeticele naturale

5 concepții greșite despre cosmeticele naturale



Probabil că nu există niciun alt tip de cosmetice despre care să existe atât de multe concepții eronate, precum cosmeticele naturale. Am realizat o selecție cuprinzând cele mai frecvente 5 astfel de concepții și îți voi dezvălui, totodată și adevărul în ceea ce le privește.

Multe dintre voi m-ați întrebat dacă există vreo bază a prejudecăților cu privire la cosmeticele naturale. De aceea, am decis să enumăr acele declarații pe care le-am auzit deja de mai multe ori și voi oferi un răspuns la acestea, pentru a te ajuta să te orientezi în marea de informații.

Iată cele mai frecvente 5 concepții greșite privind cosmeticele naturale, dar și adevărul!


1. „Cosmeticele naturale sunt mai scumpe decât alte produse cosmetice”

Ei bine, dacă până acum te-ai abținut de la folosirea cosmeticelor naturale, pe motiv că le-ai considerat prea scumpe, atunci am o veste bună: nu numai că nu sunt mai scumpe, dar adesea sunt mai ieftine decât omologii lor „obișnuiți”. Motivul este simplu: nu folosim aditivi artificiali, conservanți sintetici, coloranți și niciun fel de substanțe chimice, așadar, în procesul de realizare a unui produs nu trebuie să jonglăm cu zeci și zeci de ingrediente. În plus, în cazul unora dintre produse, precum unele uleiuri esențiale, renunțăm complet și la ambalajele din carton, protejând astfel mediul și reducând costurile de producție.


2. „Toate cosmeticele naturale au fost netestate pe animale”

Mulți cred că, dacă produsul respectiv este un cosmetic natural, atunci este în mod automat lipsit și de experimente pe animale. Ar fi bine dacă ar fi așa, dar din păcate nu este! Probabil că o companie nu va efectua experimente pe animale pe cont propriu, însă materiile prime și ingredientele de bază cu care lucrează posibil să fi fost deja testate pe animale. Dacă dorești să te asiguri că un produs este garantat lipsit de experimente pe animale, atunci caută pe ambalaj emblema iepurașului săltăreț. Această emblemă este permisă doar acelor companii și produse, ai căror furnizori au fost fiecare cercetați în parte și cu mare atenţie, constatându-se că nici firmele producătoare de ingrediente nu fac experimente pe animale. Sunt mândră că Manna are certificarea Cruelty Free pentru acest lucru înseamnă: fiecare Mannă în parte se mândrește cu emblema Leaping Bunny! La noi, protecția animalelor este un principiu care face parte din filosofia noastră și la care vom ține mereu.


3. „Cosmeticele naturale nu conțin niciun fel de ingrediente artificiale”

Adevărul este că trebuie să verifici întotdeauna situația și să citești cu atenție lista ingredientelor, deoarece există unele „cosmetice naturale”, care conțin de exemplu parfum, care nu este o substanță naturală. Noi folosim, pentru parfumarea cosmeticelor Manna, numai și exclusiv uleiuri esențiale, naturale de puritate 100%. De ce am folosi parfumuri sintetice, când natura a creat deja cele mai minunate compoziții de parfumuri?


4. „Cosmeticele naturale nu sunt la fel de eficiente”

Dacă simpatizezi de ceva vreme cu cosmeticele naturale, dar ți-e puțin frică de faptul că nu se vor ridica la nivelul așteptărilor tale sau că nu vor fi precum celelalte cosmetice, atunci trebuie să știi că indicatorul „Natural” nu înseamnă deloc o eficiență mai scăzută. Testez fiecare produs timp de luni, poate ani, iar atunci când observ pe pielea mea rezultatul pozitiv, îl trimit la laboratoare de testare independente, recunoscute pe plan internațional. Analizele de laborator și rezultatele testelor de grup de control întotdeauna mă copleșesc: acuma devine oficial, cât de eficiente sunt Mannele. De exemplu, Elixirul de Lux pentru față reduce adâncimea, lungimea ridurilor și conferă pielii tale o senzație de hidratare. Săpunul cu cărbune activ, bazat pe cercetările de laborator îmbunătățește de cele mai multe ori aspectul general al pielii cu acnee și chiar curăță perfect pielea!


5. "Cosmetice naturale sunt recomandate doar pentru cei cu pielea sensibilă"

Este o concepție greșită faptul că produsele cosmetice naturale ar fi doar pentru cei cu piele extrem de sensibilă. Produsele fără chimicale sunt bune pentru toate tipurile de piele. În gama de sortimente Manna vei regăsi produsele perfecte, chiar dacă ai piele grasă (Săpunul cu cărbune activ și ulei de măsline), uscată (Săpunul din ulei de măsline extra virgin) sau cu probleme (Săpun COCO sare). Pentru îngrijirea părului, vei regăsi, de asemenea, Manne realizate pentru păr normal, uscat, dar și gras sau cu mătreață.

Dacă ai avea orice fel de întrebare în legatură cu cosmeticele naturale, atunci scrie-ne într-un comentariu.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l către prietenii tăi ca să-l poată citi și ei

Comentarii

Te rugăm să te conectezi, pentru a comenta



Îți răsplătim fidelitatea!

A trecut vremea bonusurilor exprimate în procente! Fiind membru al Clubului Manna, am dori să primești o atenție deosebită și mai multe beneficii. De aceea am înființat Clubul Manna, unde ai asigurată transparența ofertelor actuale.

Află mai multe